default_mobilelogo

Geef jouw goede doel kleur !Team Bart en Tijn en de MontVenToppers trappen dit voorjaar een geweldig mooie actie af, waarmee je in 1 klap twee hele goede doelen kunt steunen: Geef kleur aan jouw goede doel!

Je kunt voor 5 euro een uniek en heul mooi doosje kleurpotloden kopen, waar ook nog eens een kleine kleurplaat in zit. Dankzij een anonieme weldoener die alle kosten voor zijn rekening neemt, gaat van jouw donatie de helft naar ColSensation om de strijd tegen kanker te steunen en de andere helft naar Stichting Stofwisselkracht die onderzoek naar stofwisselingsziekten steunen. Je mag uiteraard zoveel doosjes afnemen als je wilt, we hebben er meer dan genoeg!

Bestellen kan eenvoudig door op de website van de MontVenToppers het bestelformulier in te vullen. Na het inzenden ervan ontvang je op het door jou opgegeven mailadres (check vooral je SPAM-folder even, vooral hotmail-adressen blijken erg kritisch te zijn) een bevestiging waarin we je ook de mogelijkheden voor het overmaken van jouw donatie beschrijven. Na ontvangst van jouw donatie maken we een afspraak als je jouw bestelling af wilt halen of wanneer wij ze bij je kunnen bezorgen (<15 Km gratis, verder weg tegen een kleine extra donatie) geven.

Laten we samen in deze roerige tijden de wereld toch iets mooier kleuren en laten zien dat we om kinderen en mensen om ons heen krijgen, die minder geluk hebben!
Zijn er nog vragen, mail ons gerust op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel of App naar 06-39753179


Sportieve groeten,

Team Bart en Tijn
MontVentoppers